De keuken

De keuken van Wolu Facilities heeft een kleine dertigtal medewerkers/sters in dienst en biedt veelzijdige diensten aan.

De meeste activiteiten betreffen de ochtend-, middag- en avondmaaltijden voor :

  • de bewoners van het Sint-Lambrechtstehuis,
  • de patiënten van het dagverzorgingscentrum “De Heuvel” ;
  • de patiënten van het Geriatrisch Revalidatiecentrum – Erasmus,
  • en voor het personeel van de twee entiteiten.

De keuken van Wolu-Facilities verzorgt ook diners, lunches en buffetten voor eenmalige evenementen.

Het team bestaat uit diëtisten die verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van evenwichtige menu’s of het aanpassen ervan aan de verschillende diëten van patiënten en bewoners.

De keuken bereidt momenteel ongeveer 650 maaltijden per dag in een recente en efficiënte infrastructuur.

Ze heeft de ‘smiley’ van het FAVV gekregen, een garantie voor de invoering van een betrouwbaar hygiënebeheersysteem.

Ze is ook Bio Certysis-gecertificeerd en heeft het label ‘Good Food’.

Deze twee onderscheidingen getuigen van het engagement van het team om smakelijke maaltijden aan te bieden, bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit.